Aangifte

MT Finance helpt je graag bij de adminstratieve rompslomp die ondernemen met zich meebrengt. Of het nou gaat om de omzet- of inkomstenbelasting deze verzorg ik voor je.

Aangifte ob € 100 per kwartaal
Aangifte ib vanaf € 150

Jaarrekening

Het document dat het jaar cijfermatig weergeeft en een blik op de toekomst werpt. Een belangrijk document voor zowel ondernemer als de belastingdienst, bank of hypotheekverstrekker

Opstellen jaarrekening v.a € 250

Fiscaal advies

Benieuwd of het voordelig is om je auto op de zaak te zetten of wil je zekerheid over het bedrag dat je per einde jaar aan inkomstenbelasting moet betalen? Dit zijn zaken die MT Finance allemaal voor jou kan berekenen en over kan adviseren.

Uurtarief € 75

Trainingen

Nieuw in de wereld van boekhouden, maar wil je wel weten waarom en hoeveel belasting je gaat betalen? Ik verzorg een op maat gemaakte training van 60/90 min waarbij dit stap voor stap wordt uitgelegd, inclusief advies

€ 99 per training

Administratieve dienstverlening

Volledige focus op ondernemen en geen zorgen maken om je administratie? MT Finance verzorgt jouw administratie. Facturen worden ingeboekt, bankmutaties ingelezen en ik verricht de benodigde aangiftes voor je.

Prijs in overleg

Werkwijze

Beslissingen maken vanuit gedegen analyses, niet o.b.v aannames, Iedereen kent de cijfers, ik help je om ze te begrijpen. Dit doe ik via informeel & persoonlijk contact, een meewerkende en flexibele houding.

Afspraak maken

© MT Finance | 06 20 169 662