Mathijs Teun Lenselink

Leeftijd: 30 jaar
Werk- en woonplaats: Rotterdam

Meer lezen

Wie denkt er als kind nou dat hij later boekhouder wil worden? Volgens mij niemand, toch ligt hier mijn passie. Een gezonde dosis enthousiasme en hard werken: een goede combinatie om een eigen administratiekantoor te beginnen. Met MT Finance wil ik startende ondernemers en MKB klanten voorzien van financiële en fiscale diensten.

WERKERVARING

Business Controller
Sundio Group

Na een aantal jaar controle van bedrijven kriebelde het om op de financiële afdeling bij een bedrijf zelf te werken. Een grote verscheidenheid aan vraagstukken (fiscaal, management en financieel) maken dit tot een uitdagende baan.

Accountant
KPMG

Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan bij KPMG. Een van de zogenaamde 'Big4' accountantskantoren in Nederland. Ik ben doorgegroeid van stagiair naar supervisor en heb bij KPMG ruime ervaring opgedaan in het controleren van de boekhouding bij grote ondernemingen.

OPLEIDINGEN

Register Controller
Nyenrode Business University

Kennis is cruciaal in mijn vakgebied en daarom is blijven studeren een must voor mij. Daarom ben ik na de master in accountancy mijzelf gaan verbreden met de post-master opleiding tot Register Controller. Vakken als fiscaal recht , financial management en management accounting stellen mij in staat om met klanten een bredere discussie te voeren.

Master Accountancy
Nyenrode Business University

Wanneer je bij een Big4 accountantskantoor werkt is studeren een onderdeel van je werkzaamheden. Er wordt veel waarde gehecht aan ontwikkeling en Nyenrode sluit hier als universiteit naadloos op aan. De opleiding tot accountancy heeft mij de benodigde kennis gegeven om optimaal een boekhouding en financiële verslaggeving te kunnen uitvoeren.

HBO Bedrijfseconomie
Hogeschool Zeeland

In het mooie Zeeland heb ik mijn studie Bedrijfseconomie afgerond. De studiekeuze was niet moeilijk aangezien getallen mij toen al lagen en ik een zo breed mogelijk studie wilde doen.

© MT Finance | 06 20 169 662